La sectiunea Poster solicitam prezentarea unor studii clinice si experimentale din domeniul farmacologiei si medicinei. La aceasta sectiune sunt invitati sa participe cu lucrari stiintifice farmacisti si medici tineri, doctori in medicina sau doctoranzi, precum si alti farmacisti si medici angajati in echipe de cercetare medicala. Comunicarile poster vor fi expuse si vizionate de Comisia de Jurizare, dupa care sinteza continutului va fi prezentata in plen, sub forma de diapozitive, pe o durata de  3-4 minute.

Inscriere Postere:

Titlurile POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 10 octombrie 2019 pe adresa cnf@farma.ro

Rezumatele POSTERELOR trebuie trimise pana la data de 24 octombrie 2019 pe adresa cnf@farma.ro

Nota: Nu se accepta transmiterea prin fax.

Confirmare: Posterele acceptate de Comitetul Stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail si vor fi publicate in Volumul de Rezumate al conferintei.

 In conditiile nerespectarii termenelor mentionate, nu vom avea posibilitatea sa includem lucrarea in programul manifestarii stiintifice.

 Toti autorii principali si coautorii de comunicari orale si postere inscrisi si validati prin plata taxei de participare vor primi volumul de rezumate (tiparit sau pe CD-ROM) si Certificatul EFC/EMC. 

Posted in Pentru autori.